Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5
10.09.2014.

Završeni radovi na zameni stolarije u školama u Nakoviu, Iđošu i Novim Kozarcima

Završeni su radovi na zameni dotrajale stolarije na objektima osnovih škola u Nakovu, Iđošu i u Novim Kozarcima, a nakon sprovedenog postupka javne nabavke male vrednosti br. 5-10/2014.

Na objektu OŠ „Petar Kočić“ u Nakovu i OŠ „Milivoj Omorac“ Iđošu izvođenje radova obuhvata vađenje stare drvene stolarije i izradu i ugradnju PVC prozora sa termoizolacionim staklom sa okapnicom i prozorskom daskom po svim važećim propisima. Nakon ugradnje stolarije obaviće se neophodni molersko-farbarski radovi.

Objekat OŠ „Ivo Lola Ribar“ u Novim Kozarcima je objekat pod zaštitom Zavoda za zaštitu spomenika kulture, te se na tom objektu ne postavlja PVC stolarija nego se postojeći drveni prozori zamenjuje novim drvenim prozorima.

Izvođač radova je bio PTP „Hrast“ iz Kikinde, a ugovorena vrednost radova 2.458.272,00 dinara sa uračunatim PDV-om.
Radovi su obavljeni u roku, a garantni rok za izvedene radove iznosi 2 godine.

08.09.2014.

Sanacija sanitarnih čvorova u Bolnici

Nakon sprovedenog postupka javne nabavke br. 5-21/2014 započeti su radovi na sanaciji sanitarnih čvorova u zgradi opšte bolnice u Kikindi.

Radovi na sanaciji obuhvataju zamenu kompletne vodovodne i kanalizacione instalacije, montiranje sanitarnih uređaja i postavljanje novih keramičkih pločica.
Radovi se izvode na lameli „A“ po vertikali na svim etažama – prvo se radi Interno odeljenje na trećem spratu, zatim Porođajno odeljenje na drugom spratu i na kraju ORL odeljenje koje se nalazi na prvom spratu bolnice. U prizemlju će se radovi izvoditi u Internim ambulantama.

Izvođač radova je GP „Pemir“ doo iz Kikinde, a ugovorena vrednost radova iznosi 3.213.294,00 dinara sa uračunatim PDV-om.

Rok za završetak radova je 60 kalendarskih dana i teče od potpisivanja ugovora.
Garantni rok za izvedene radove iznosi 2 godine od dana primopredaje radova.

05.09.2014.

Izgradnja kanalizacije u ulici Braće Bogaroški

U toku je izvođenje radova na izgradnji fekalne kanalizacione mreže u delu ulice Braće Bogaroški i to od ulice Save Tekelije do ulice Karađorđeva.

Radovi na izgradnji kanalizacije obuhvataju izgradnju primarnog i sekundarnog kanalizacionog kolektora, a po završetku izgradnje pranje i ispiranje mreže, geodetsko snimanje i kartiranje i uređenje bankina i zelenih površina u dužini trase kolektora.
Po završetku ovih radova sledi izrada direktnih kućnih priključaka na šahtove primarnog ili sekundarnog kanalizacionog voda.

Izvođač radova na osnovu sprovedenog postupka javne nabavke br.8-6/2014, je firma „Potiski vodovodi“ doo iz Horgoša. Vrednost ugovorenih radova je 9.439.343,62 dinara sa uračunatim PDV-om.

Radovi na izgradnji kanalizacione mreže su završeni, a u toku su završni radovi, odnosno betoniranje kolskih prilaza (vraćanje u prvobitan položaj) nakon čega će uslediti i uređenje zelenih površina.
Nadzor nad izvođenjem radova obavlja stručno lice Direkcije.

Nazad | 2012 | 2013 | 2014 | Napred Nazad | 1 2 3 4 5 | Napred