Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5
01.10.2014.

Vrše se radovi na sanaciji trotoara u ulici Branka Radičevića

U toku je izvođenje radova na sanaciji dela oštećene pešačke staze u ulici Branka Radičevića u Kikindi.

Radovi na sanaciji trotoara se obavljaju u okviru planiranih radova na sanaciji i izgradnji trotoara u 2014. godini i sprovedenog postupka javne nabavke br. 8-10/2014.
Sanacija trotoara u ulici Branka Radičevića obaviće se u dužini od oko 100 metara.
 

Izvođač radova je „Tehnobor“ doo iz Kikinde, a nadzor nad izvođenjem radova obavlja stručno lice Direkcije.

30.09.2014.

Redovno održavanje zasada „Zeleni Banat“

Završeno je ovogodišnje redovno održavanje mladog zasada „Zeleni Banat“. Ovo je treća godina održavanja zasada u skladu sa pravilima i praksom održavnaja mladog zasada u okviru šumarske struke.
Održavanje je obuhvatilo radove na međurednom tarupiranju visoke trave, tanjiranje, zalivanje sadnica i premazivanje svih sadnica repelentom. Radovi su izvršeni tokom letnjeg perioda i svi radovi su obavljeni dva puta u toku dve radne nedelje.
Radovi su obuhvatili sve parcele u okviru projekta „Zeleni Banat“ u ukupnoj površini od 45 ha, a koje se nalaze u katastarskim opštinama Mokrin, Nakovo, Banatsko Veliko Selo i Rusko Selo.

Na osnovu potpisanog ugovora juna 2014. godine radove je izveo Rasadnik šumskog i ukrasnog bilja “Vikumak” iz Iđoša, a vrednost radova bila je 3.392.193,12 dinara sa PDV-om.

 

Početkom septembra 2014. godine izvršeni su vanredni radovi u k.o. Rusko Selo u vidu hemijske zaštite fungicidom mladih sadnica topole na površini od oko 4 hektara. Tretman se primenio kako bi se sprečilo širenje gljivičnog oboljenja lista, a koje je prouzrokovano pogodnim vlažnim letom.

Hemijski tretman je obavio rasadnik „Dorijat“ iz Iđoša u vrednosti od 68.000, 00 dinara.

30.09.2014.

Održavanje zasada na potezu „Galad“

Trenutno je u toku izvođenje radova na redovnom održavanju mladog zasada na potezu „Galad“ u k.o. Kikinda na površini od 25 hektara.


Radovi obuhvataju trimerisanje i tarupiranje visoke trave, međuredno tanjiranje teškom tanjiračom, zalivanje sadnica i premazivanje sadnica repelentom. Radovi se obavljaju kontinuirano i obuhvataju jedan tretman. Završetak radova očekuje se početkom narednog meseca.

Ugovor o izvođenju radova potpisan je sa JP „Gradsko zelenilo i pijace“ iz Kikinda, a vrednost radova iznosi 746.280,00 dinara sa uračunatim PDV-om.

Nazad | 2012 | 2013 | 2014 | Napred Nazad | 1 2 3 4 5 | Napred